OK Lliga

El Garatge Plana Girona fitxa el jugador procedent del Voltregà Gerard Rovira

El Garatge Plana Girona ha anunciat la contractació del jugador de 22 anys procedent del Voltregà Stern-Motor Gerard Rovira. També ha fet pública la renovació de Gerard Pujol, que aquest curs ha estat el segon màxim golejador de l’equip amb 15 gols. S’afegeix a les renovacions de Jaume Llaverola i Àlex Grau. Rovira és un jugador explosiu que ha fet sis gols aquesta temporada en l’OK Lliga i que busca minuts a les files gironines. Va començara a jugar als 3 anys al CP Roda, l’equip del seu poble, i als 15 anys es va incorporar al Voltregà. “En aquests moments, el projecte de Ramon Benito i Marc Comalat és el que s’ajusta més a mi com a jugador”, explica Rovira. “Ara em toca treballar fort per poder-los retornar la confiança que han dipositat amb mi”, reflexiona.

“Col·lectivament haurem de treballar molt en bloc, ser un equip molt compacte. Treballar al màxim cada entreno i els objectius s’aniran marcant al llarg de la temporada, que és molt llarga”, es proposa el nou jugador del Girona.

“El Girona no deixa de ser un aparador per jugadors joves amb talent que a la llarga els clubs grans es disputen com ha passat amb Xevi Gurri” afirma Ramon Benito, el director esportiu del club.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)