OK Lliga

Puigbí serà el porter del Corredor Mató Palafrugell aquesta temporada

Amb aquesta incorporació el conjunt empordanès tanca la plantilla

El Corredor Mató Palafrugell ha incorporat al porter internacional Xevi Puigbí per aquesta temporada. Amb aquest important fitxatge el conjunt empordanès tanca la seva plantilla. Xevi Puigbí, de 34 anys, arriba provinent de l’UD Oliveirense, on ha militat els darrers set anys. L’osonenc va debutar a la màxima categoria estatal amb el Voltregà als setze anys i després de cinc temporades va anar al Noia on va guanyar la copa. En el seu pas pel Vendrell en va guanyar una altre, i la temporada 2014/15 va marxar a Portugal i es va incorporar a l’Oliveirense. Amb la selecció espanyola destaca l’europeu del 2012 i els World Roller Games del 2017.

Aquest és el tercer fitxatge del Corredor Mató Palafrugell, i tanca la plantilla. Han renovat Xavier Aldrich, Marc Figa, Borja Ramon, Sergi Canet i Caco Ceschin, i s’ha incorporat a Romà Bancells, Adrián Candamio i Xevi Puigbí. Jordi Pinsach serà el segon porter. Els jugadors de la base reforçaran el primer equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)