OK Lliga

El Barça torna a la feina amb les màximes aspiracions

El Barça, que ahir va passar les revisions mèdiques, ha iniciat avui els entrenaments d’un curs en què torna a aspirar a tot. La primera sessió, que ha combinat exercicis físics amb i sense patins, s’ha realitzat al poliesportiu Camp del Ferro. El Palau Blaugrana no està disponible per motius logístics i l’equip tornarà a exercitar-se a la pista barcelonina aquest dimecres i divendres. El dijous hi haurà una sessió física a la platja. La setmana vinent, la plantilla farà una estada a Andorra. L’única baixa respecte del curs passat és la de l’argentí Pablo Álvarez, que va fitxar pel Benfica.

Edu Castro ha dirigit el primer entrenament del curs amb tots els jugadors disponibles, exceptuant Sergi Llorca, que s’està recuperant de l’operació a l’espatlla dreta amb treball individualitzat. També han estat presents a l’entrenament els joves de l’hoquei formatiu blaugrana David Vílchez, Uri Llenas, Manel Hernández i Kyllian Gil.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)