Lliga Europea

El comitè europeu presenta un format diferent de lliga europea que l’EHCA

El comitè europeu d’hoquei sobre patins WSE-RH ha anunciat avui la llista de 20 clubs inscrits en la lliga europea 2021/2022 i ha informat sobre el format de la competició. El sistema de competició, però, divergeix del que va exposar el dia abans l’EHCA en el seu comunicat –va avançar que no era definitiu–, en el qual parlava de dos grups de 8 equips, una fase prèvia eliminatòria i una fase final de vuit conjunts. El comitè europeu, en canvi, parla de quatre grups de cinc equips en què els dos primers accedirien a una segona fase de vuit, amb dos grups de quatre conjunts. Els dos primers jugarien la final a quatre el 14 i 15 de maig. Els club catalans inscrits són el Barça, el Caldes, Reus i el Noia.

Pel que fa a la lliga europea femenina, hi ha deu equips, amb quatre de catalans: el Palau, el vigent campió, el Manlleu, el Voltregà i el Cerdanyola. El format proposa dos grups de cinc conjunts. Els dos primers de cara grup jugaran la final a quatre, prevista per als dies 30 de maig i 1 de juny. Pel que fa a l’Europe Cup, hi ha dotze conjunts, amb el Lleida Llista, el vigent campió, el Voltregà, el Calafell i l’Igualada. Els dos primers dels quatre grups de tres conjunts jugaran els quarts –dels 26 de març al 9 d’abril– i els formaran quatre vencedors jugaran la final a quatre el 23 i 24 d’abril.

Per un altre costat, el comitè ha informat que la copa Continental, anul·lada en primera instància per falta d’organitzador, es jugarà el 18 de setembre a Mollerussa a partit únic entre el Lleida Llista i l’Sporting, el campió de la lliga europea.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)