Lliga Europea

El Palau, el Manlleu i el Cerdanyola, en el grup B de la lliga europea

Com si res no hagués passat, el comitè europeu (WSE-RH) ha fet aquest matí a Paredes (Portugal) el sorteig de les competicions europees amb una mínima referència a la renuncia dels dotze components de l’EHCA en la lliga europea masculina, esmentant el fet que s’havia canviat el sistema de competició a causa de la desbandada. Agostinho Silva, el president del WSE-RH ha comentat que la renuncia els havia obligat a canviar el sistema de competició perquè només han quedat vuit equips, que es dividiran en dos grups de quatre.

En la lliga europea femenina, el Palau, el vigent campió, i el Manlleu coincideixen en el grup B, en el qual també hi serà el Cerdanyola. Completen el grup el Sanjoanense portuguès i el Roller Matera italià. El grup B el formen el Voltregà, vigent subcampió, el Telecable Gijón, el Benfica (Portugal) i dos equips francesos, el Coutras i el Noisy Le Grand. La fase regular a doble volta començarà el 23 d’octubre i els dos primers de cada grup jugaran la final a quatre els dies 30 d’abril i 1 de maig. El Palau debutarà a casa contra el Roller Matera; el Voltregà a la seva pista contra el Noisy, el Cerdanyola rep el Sanjoanense i el Manlleu descansa.

Pel que fa l’Europa Cup, amb 12 clubs i quatre de catalans, s’han configurat quatre grups de tres conjunts. Grup A: Poiré Roller i Noisy (FRA) i Lleida (CAT). Grup B: Igualada (CAT), Juventude de Viana (POR) i Valdagno (ITA). Grup C: Sanjoanense (POR), Calafell i Voltregà (CAT). Grup D: Follonica (ITA), Dinan Quevert (FRA) i Ginebra (SUI). La lliga regular arrencarà el 23 d’octubre. Els dos millors de cada grup jugaran els quarts els dies 26 de març i 9 d’abril. La final a quatre es disputarà el 23 i 24 d’abril.

El comitè europeu s’ha deixat el sorteig de l’esquifida lliga europea de vuit equips pel final. Grup A: La Vendeénne (FRA), Trissino i Lodi (ITA)i Tomar (POR). Grup B: Diessbach (SUI), Valongo (POR), Coutras (FRA) i Sarzana (ITA). Els dos primers jugaran la final a quatre.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)