Més hoquei

El Lleida topa amb un mur

Hoquei sobre patins. Els lleidatans no poden superar l’Sporting ni el porter Girão, i els portuguesos guanyen el títol de la copa continental

Lleida Llista 1 Sporting 3

LLEIDA LLISTA:Serra, Cañellas, Vives, Tomàs i Selva –equip inicial–; Di Benedetto, Folguera, Badia, Duch i Fillat.SPORTING:Girão, Verona, Platero, Pérez i Romero –equip inicial–; Almeida, Nunes, Souto, Magalhaes i Macedo.GOLS:0-1 (17’) Almeida. 0-2 (30’) Romero. 0-3 (47’) Souto. 1-3 (50’) Tomàs, de falta directa.ÀRBITRES:Joaquim Pinto (Portugal) i Sergi Mayor. Van mostrar targeta blava a Selva i Vives, del Lleida i a Almeida, Souto i Romero, de l’Sporting.FALTES:11 del Lleida i 7 de l’Sporting.

Tota la lluita, l’entrega i el bon joc en alguns moments del partit, no van servir al Lleida Llista per aconseguir el títol i va perdre la final de la copa continental per 1-3 contra l’Sporting de Portugal. Els lleidatans ho van intentar i van tenir bones ocasions enfront l’actual campió de la lliga europea, però van topar contra un mur a la porteria, Ângelo Girão, que va aturar totes les ocasions i l’únic gol que va encaixar va ser a vint segons del final, de falta directa i quan tot ja estava decidit. Els jugadors del Lleida van desaprofitar dos penals i dues faltes directes en moments importants de la final. Aquest és el segon títol consecutiu de la copa continental de l’Sporting. Pel conjunt portuguès no va jugar l’osonenc Ferran Font perquè estava sancionat de la temporada anterior.

En els primers minuts els dos equips es van mostrar respecte, no hi va haver gaire ritme en el joc, però els lleidatans van disposar de les primeres ocasions. Girão va començar el seu recital sota els pals. El conjunt portuguès va saber treure profit, en el minut 17, d’una de les seves millors armes i Almeida va marcar el 0-1 en un contraatac. L’Sporting va poder ampliar el marcador en un penal que Serra va aturar. Només un minut després el Lleida va disposar d’una falta directe i d’un penal consecutius en què Selva i Tomàs no van poder superar Girão Amb aquest 0-1 i amb els lleidatans vius en la final es va arribar al temps de descans.

En els primers minuts de la segona meitat Romero va fer el 0-2 i l’Sporting va començar a fer un joc de control per tenir més la bola en el seu poder. El Lleida va tornar a tenir ocasions en accions de bola aturada i en aquesta ocasió Folguera i Vives no van poder marcar de falta directa ni de penal. Els portuguesos tampoc van marcar de falta directa. A tres minuts del final Souto va fer el 0-3 i va deixar sentenciada la final. Els lleidatans van tenir un minut de desconcert, van veure dues targetes blaves, i l’Sporting va disposar de dues faltes directes i un penal que el porter Serra va aturar molt bé. El gol del Lleida el va marcar el capità Andreu Tomàs de falta directa a vint segons del final.

ELS PROTAGONISTES

Hem fet un bon partit, però hem topat amb un porter que ho ha aturat tot. Si no marques és complicat
Oriol Vives
Ha estat un treball dur. Sabíem que seria un partit complicat, però hem fet el nostre joc com en totes les finals