OK Lliga

El Barça venç a Reus (3-8) i és l’únic que ho ha guanyat tot en l’OK Lliga

El Barça ha exercit de líder i de campió avui a la pista del Reus i s’ha imposat per 3-8, convertint-se en l’únic equip que ha fet el ple de 9 punts en les tres primeres jornades de l’OK Lliga. La primera part, espectacular, s’ha acabat amb taules (3-3).El Barça ha canviat el clàssic en 15 segons del segon temps, amb un gol d’Alabart i un altre, precedit per una jugada molt protestada, d’Hélder Nunes en l’un contra un. El 3-6 de falta directa de Rodrigues ha acabat de sentenciar. Roca i el mateix Rodrigues han establert el 3-8 definitiu.

El Noia, per la seva banda, ha esgarrapat un punt de la pista del Lleida (6-6) amb un gol de Mitjans de falta directa –10a local–a 3:11 del final. El Lleida ha marxat dos cops de dos gols (3-1 i 5-3), però els de Pere Varias han reaccionat. Els gols del locals els van fer Vives, Bruno di Benedetto i el jove Duch (2), que s’estrena aquest curs i i que el passat ja havia fet dos gols. Per part visitant, Jordi Bargalló (2) ha marcat els seus primers gols en la competició el dia del seu retorn, que s’han afegit al doblet de Mitjans i als de Costa i Pujadas.

Avui també s’ha jugat el Voltregà-Caldes, duel que enfrontava dos equips que encara no havien puntuat i que tancaven i segueixen tancant la taula. Rovira ha avançat els visitants en el primers temps i Teixidó he empatat de falta directa (1-1). Palazón, a 2:51del final, ha fet el 2-1, però, Rovira, aixecant i picant en un contraatac, ha restablert la igualtat a 1:28 del so de la botzina (2-2).

Dissabte, el Deportivo Liceo, que dijous va cedir un empat a la pista del Lleida, va refer-se amb un triomf a Calafell (6-8), amb un pòquer d’Adroher. Els penedesencs no es van donar mai per vençuts, amb gols de Miras (2), Gabarró (2), Ferrer i Xaus. El Palafrugell va vèncer el Manlleu per 7-4 amb cinc gols en els primers 8 minuts i Canet inspirat (3). L’Alcobendas, per la seva banda, va assaltar Girona (2-6) . Pels locals va marcar Pujol. L’Igualada va infligir la primera derrota del curs a l’Alcoi (4- 3), amb tres gols de Palau i va celebrar el seu primer triomf.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)