OK Lliga

Els àrbitres s'hi posen forts i trauran blava als porters a la segona amonestació per protestar en les directes i els penals

Hoquei sobre patins. Es perd massa temps en penals i faltes directes, i per evitar que els partits s’eternitzin trauran targeta blava als porters a la segona amonestació per protestar

Els àrbitres, en un document signat pel president de la Comisión Nacional de Árbitros, Òscar Valverde, el dia 5 d’octubre, han pres mesures per evitar que els partits s’eternitzin i han enviat als clubs un “aclariment a l’amonestació verbal per pèrdua de temps dels porters en l’execució de faltes directes o penals”. En aquest inici de temporada, hi ha hagut per diverses causes partits interminables que han arribat a les dues hores, amb aturades, segons diu el document “de fins a un minut i mig”.

Per això els àrbitres adverteixen que si els porters endarrereixen els llançaments, seran primer advertits perquè es posin a lloc “de forma educada i respectuosa”. Després rebran una “amonestació verbal general” i, en tercera instància, “una segona amonestació verbal general, i per tant, la targeta blava.” Tampoc està permès que ni els jugadors ni els porters es dirigeixin a la banqueta de suplents a perdre temps.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)