OK Lliga

El Noia s’apodera del derbi a Calafell en una gran segona part (3-7)

El Noia Freixenet es va endur el derbi penedesenc a la pista del Parlem Calafell (3-7) gràcies una gran segona part en un partit intents i amb Costa expulsat en el primer temps amb vermella directa per un cop d’estic a Ferrer. El conjunt de Pere Varias, impulsat per Roc Pujadas, Jordi Bargalló i Aleix Esteller, es va sobreposar a la baixa d’Eloi Mitjans i va capgirar la truita davant d’un rival combatiu que guanyava per 3-2 a la mitja part). Els gols locals els van fer Miras (2) i Xaus i pels visitants van marcar Bargalló (3), Esteller (2), Costa i Pujadas. El Noia encadena dos triomfs i suma 22 gols en els tres últims partits. Ja és quart rere el Barça, el Liceo i el Lleida, els tres únics invictes de la categoria..

El Barça, el líder de l’OK Lliga després de cinc jornades, va golejar l’Alcoi per 8-1 sense contemplacions –4-0 a la mitja part–i suma el cinquè triomf en cinc partits. Pascual (3), Roca, Bargalló, Hélder Nunes, Alabart i Llorca completen la nòmina de golejadors dels d’Edu Castro. Baieli va fer el gol de l’honor. El Liceo no va fallat a Igualada malgrat començar perdent (1-5) en un partit en què els locals van alinear el jove porter de 19 anys Torents, que va debutar.

El Reus Virginias no va fer pagar els plats trencats de l’empat a Alcoi de la jornada anterior al Caldes, que continua sense guanyar però que va esgarrapar un empat valuós que el revitalitza, encara que anava per davant per 1-3 i 2-4 (4-4). El Reus encadena tres partits sense guanyar.

El Corredor Mató Palafrugell va tutejar el Lleida i va esgarrapar un empat valuós amb un gol de Ceschin a 1:57 però li va faltar benzina per contenir la reacció final dels de la Terra Ferma, que van aixecat un 3-1 (3-4) i es mantenen invictes completant un bon inici de curs. Canet (2), que ha sucat en les cinc jornades, i Ceschin (2) van marcar pels locals. Els gols visitants els van celebrar Andreu Tomàs (2), Joan Cañellas i Oriol Vives.

El Voltregà va obrir la llauna contra l’Alcobendas (6-3) i va sumar el primer triomf de la temporada amb 4 gols de Gerard Teixidó i un parell de Marc Palazón.

El Manlleu, per la seva banda, va treure un punt valuós a Girona, tot i que va cedir el 3-3 definitiu a vuit segons del final. Rovira, en atac de cinc, va salvar els mobles pels locals evitant la quarta derrota seguida.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)