Europeu

Espanya empata amb Portugal i jugarà la final de l’europeu contra les lusitanes

La selecció espanyola, amb vuit catalanes i dues asturianes a la convocatòria, ha empatat (1-1) davant de Portugal amb Laura Vicente decisiva aturant una directa a 33 segons del final quan no havia jugat en tot el partit i afrontarà dissabte (21 h) la sisena final seguida de l’europeu precisament davant de les lusitanes, que ja s’havien garantit el bitllet abans del duel d’avui. Quan falta una jornada per acabar la lligueta a una volta que han jugat les cinc seleccions, tots dos conjunts s’han assegurat les dues primeres posicions. Serà la dotzena final de l’equip estatal en quinze edicions i buscarà el setè títol, el sisè seguit i el cinquè consecutiu davant de Portugal. L’equip lusità ha jugat vuit finals i atresora tres títols.

Casarramona, que ha marcat el temps del partit en els primers minuts, ha fet el 0-1 (3’) amb un tret exterior creuat en què la portera local, tapada per Puigdueta, no ha vist la trajectòria de la bola. Portugal també ha arribat, amb atacs més ràpids i menys elaborats, però la portera vendrellenca del Manlleu Anna Ferrer era un mur. Fins que Santos, tocant i aixecant la bola amb subtilesa en un contraatac ha empatat aprofitant el mal balanç defensiu del conjunt estatal (1-1 en el 21’). La sensació de superioritat i les millors accions interiors no han tingut premi per a l’equip de Ricard Muñoz en el primer període. En el segon, Ferrer li ha aturat una directa fonamental a Catarina en el 30’ –10a falta d’equip–. Al conjunt de Muñoz li seguia faltant clarividència per trobar el segon pal i quan generava bones oportunitats, Maria Vieria estava inspirada. La pressió, però, era cada cop més insistent –amb un gran tret exterior de Busquets i Florenza sempre amb la canya a punt dins del quadre–, tot i que les fuetades locals en el contraatac eren també temibles. Ferrer, de fet, ha evitat el segon de les portugueses. La portera del Manlleu ha vist la blava a 33 segons del final per tocar amb l’estic el patí de Sousa en una acció molt discutida. Laura Vicente ha hagut de sortir freda, però li ha aturat la falta directa a Ana Catarina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)