OK Lliga

El Noia és molt superior al Reus (6-1)

Hoquei patins. El Barça, el líder, no ho resol a Alcobendas fins al final (1-4)

El Noia va ser molt superior al Reus, el va derrotar per 6-1 i va sumar la seva cinquena victòria de manera consecutiva. Al descans ja guanyava per 2-0 i es va avançar amb un 4-0 en la segona meitat. Salvadó va obrir i tancar el marcador. El Barça, el líder de l’OK Lliga, va superar per 1-4 l’Alcobendas, el penúltim, però no ho va tenir fàcil, ja que a un minut del final només guanyava per 1-2. Nunes va fer tres gols. El Lleida no va tenir problemes per superar el Voltregà (4-0) en la segona meitat. Selva va fer el primer gol i l’últim. El Calafell es va imposar a la pista del Girona en un partit que dominava per 0-2 i els locals van empatar. Dos gols en els últims dos minuts li van donar la tercera victòria consecutiva. El Liceo va golejar l’Alcoi per 7-3. Pérez va fer els tres gols dels madrilenys.