Més hoquei

Can Xarau marca una nova època

Hoquei sobre patins. La primera supercopa femenina es juga al pavelló cerdanyolenc i representa un nou pas cap a la igualtat. El Feníe Energía Cerdanyola s’enfronta al Martinelia Manlleu i el Generali Palau al Telecable Gijón en les semifinals

El pavelló de Can Xarau de Cerdanyola del Vallès és avui testimoni del debut de la supercopa femenina en el calendari, un pas cap a la igualtat. Avui es jugaran les dues semifinals. El Cerdanyola, l’amfitrió, té deutes pendents contra el Martinelia Manlleu (11h). Les osonenques van guanyar dissabte passat la final de la segona lliga catalana remuntant un 1-4 (6-5). L’hàbil Gemma Solé, que va fer quatre gols, és la figura de les locals, que miraran de superar el bloc homogeni del campió de copa, liderat per l’omnipresent Anna Casarramona i amb les també internacionals Ona Castellví i Anna Ferrer sota els pals. El conjunt de Jordi Boada es va imposar el maig passat en els quarts de la lliga europea (4-7). El Palau, campió d’Europa i de l’OK Lliga, se les haurà amb el Telecable Gijón, un altre dels grans. A la pista s’hi reuniran vuit campiones d’Europa de seleccions –de fet, de les 12, la F-4 n’aplega onze, amb l’única absència de Marta Borràs (Bigues)–, sis del Palau –Vicente, Salvat, Busquets, Puigdueta, Florenza i Colomer– i dues del conjunt asturià –Roces i Piquero.

Semifinals. Avui
Cerdanyola - Manlleu 11 h (E3)
Palau - Gijón 13 h (E3)
Final. Demà (19.30 h / E3)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)