Més hoquei

El Generali Palau passa a la final de la supercopa estatal femenina

Ha derrotat per 5-2 el Telecable Gijón, amb una brillant Fontdegloria que ha marcat tres gols

El Generali Palau s’ha classificat per la final de la primera supercopa d’Espanya femenina al derrotar per 5-2 el Telecable Gijón en la segona semifinal. Demà lluitarà pel títol contra el Cerdanyola Feníe Energía (19.30 h Esport 3). En el conjunt vallesà ha brillat en atac Fontdegloria que ha marcat tres gols.

La segona semifinal s’ha iniciat amb molt de ritme i amb els dos equips buscant el gol des de l’inici. El Palau s’ha avançat amb un gol de penal de Fontdegloria en el minut 2 i la mateixa jugadora ha fet el 2-0 en el minut 10. Uns segons després el Telecable ha marcat, però tot seguit Busquets ha fet el 3-1. El Palau ha estat molt més encertat i en un contraatac Florenza ha situat el 4-1 en el marcador. Roces ha marcat el 4-2 de penal a cinc minuts del descans i Fontdegloria ha desaprofitat el segon penal que ha disposat en l’últim minut de la primera meitat.

En la segona meitat el Palau ha intentat controlar el joc i el Telecable ha anat pujant mica a mica la seva intensitat. El conjunt català ha disposat d’un penal i de dues faltes directes per ampliar el marcador, però la portera del conjunt asturià Hidaldo ha aturat les tres accions. En la segona falta directe, per targeta blava, Fondegloria ha aprofitat la superioritat i ha fet el seu tercer gol de la semifinal (5-2) i a sis minuts del final pràcticament ha sentenciat el partit.