OK Lliga

Victòries dels quatre primers abans de l’aturada d’un mes

L’OK Lliga es reprendrà el 27 de novembre després de la disputa de l’europeu

La vuitena jornada de l’OK Lliga, l’última abans de l’aturada d’un mes per la disputa del campionat d’Europa, va portar les victòries dels quatre primers abans d’iniciar-se la jornada. Va destacar el duel entre el tercer, el Noia Freixenet, i el cinquè, el Reus Deportiu Virginias, que es va decantar pels de Sant Sadurní per un clar 6-1 en un partit que van dominar tot i les baixes. Al descans guanyaven per 2-0 i es va avançar amb un 4-0. Va ser la cinquena victòria consecutiva del Noia. Va destacar Toni Salvadó, de 19 anys, que va obrir i tancar el marcador.

El Barça, líder de l’OK Lliga, va derrotar per 1-4 l’Alcobendas, el penúltim, però no ho va tenir fàcil ja que a dos minuts del final només guanyava per 1-2. Hélder Nunes va marcar tres gols. El Lleida Llista no va tenir problemes per superar el Voltregà Stern Moto per 4-0 i continua fort a casa. Jepi Selva va anotar el primer i l’últim gol. El Deportivo Liceo va completar els triomfs dels quatre primers al derrotar per 7-3 el Pas Alcoi. El 4-1 del descans pràcticament va sentenciar el partit, tot i que Gonzalo Pérez va fer els tres gols del conjunt madrileny. El Parlem Calafell va aconseguir la tercera victòria consecutiva al guanyar a la pista del Garatge Plana Girona per 2-4. Dos gols en els últims dos minuts el van situar en la cinquena posició de la taula, mentre que els gironins ocupen la darrera posició.

El Martinelia Manlleu es va retrobar amb la victòria després de cinc jornades, gràcies en bona part a la gran actuació del porter oriol Codony, de 18 anys, que va entrar a pista a falta de deu minuts per aturar un falta directa ja que l’Igualada havia marcat els seus dos gols en aquestes accions a bola aturada. Al final va aturar dues faltes directes i un penal. Biel Pujadas va fer dos gols pels locals i Gerard Riba dos gols de falta directa pels visitants (2/4 de directes). El Recam Làser Caldes va tancar la jornada al sumar la seva segona victòria consecutiva, primera a casa davant el Corredor Mató Palafrugell (3-1). Tres gols de Xavi Rovira, dos en un minut en la segona meitat, van ser insuperables pels empordanesos que no han puntuat en els seus desplaçaments i porten cinc jornades sense guanyar. Segi Canet va marcar el gol del Palafrugell i és el pitxitxi de l’OK Lliga amb 14 dianes

L’OK lliga es reprendrà el 27 de novembre amb la disputa de la novena jornada en la que destaca el duel en el Palau blaugrana entre el primer i el tercer, Barça contra Noia.