Més hoquei

El Palau apel·la als galons i s’endú la primera supercopa

Hoquei sobre patins. El campió d’Europa trenca la resistència del Cerdanyola en el primer temps amb Aina Florenza (5) letal de cara a barraca i Laura Vicente infranquejable sota els pals

Cerdanyola 0 Palau 6

FENÍE ENERGÍA CERDANYOLA:Surós, Xicota, Silva, Gutiérrez i Figuerola -equip inicial-; Solé i Crespo.GENERALI PALAU:Vicente, Busquets, Puigdueta, Florenza i Fontdeglòria -equip inicial-; Colomer, Juan, Gisela Vicente i Blackman.GOLS:0-1 (7’) Florenza. 0-2 (24’) Florenza. 0-3 (25’) Florenza. 0-4 (33’) Florenza. 0-5 (34’) Gisela Vicente. 0-6 (42’) Florenza.ÀRBITRES:J. Nicolàs i A. Barba. Blava a Colomer i Puigdueta.FALTES:11 del Cerdanyola i 7 del Palau.

El ritme del Generali Palau i la seva qualitat amb la golejadora Aina Florenza al capdavant (5) i la portera Laura Vicente seguríssima li van permetre aixecar amb autoritat, malgrat una primera part disputada, la històrica primera supercopa femenina a Can Xarau contra el Feníe Energía Cerdanyola (0-6). Malgrat la derrota, l’amfitrió constata que ha fet un pas endavant a pesar d’una rotació curta condicionada per la lesió de Laia Pera.

El Palau va sortir com una piconadora. Intens en defensa sense deixar ni respirar les locals i amb atacs insistents, sobretot de Fontdeglòria i Florenza. La millor oportunitat, però, la va tenir Xicota (5’). Florenza va relliscar i la va deixar sola. Laura Vicente va evitar el gol. Quan el Cerdanyola havia agafat el fil, Florenza, amb un tir al pal curt, va fer el 0-1. L’equip local es va anar espavilant impulsat per Figuerola i Gutiérrez, que va enviar la bola al travesser (13’). A més, cada cop més motivat, va malbaratar una falta directa (14’) per una blava a Colomer. Solé va aixecar i picar, però Vicente la va rebutjar. Solé, rapidíssima i molt hàbil, va protagonitzar una acció espectacular del Cerdanyola marxant de dues rivals i entrant fins a la cuina. Penal. Ella mateixa el va llançar i també va fer el segon intent en el rebuig, però Vicente era un mur. L’equip de Dani Setién havia revertit la situació i manava a la pista davant d’un Palau efímer en l’atac que rifava massa la bola. El Palau va tornar a manar i a crear perill en els últims cinc minuts del primer temps i Florenza, a tretze segons del final, va trobar l’escaire de Surós en una gran acció personal (24’). En l’últim segon d’un final de part frenètic, Figuerola va enviar la bola al ferro.

El festival de Florenza va prosseguir quan només s’havien consumit 42 segons del segon temps (0-3). L’altre festival era el de Vicente. Una blava a Puigdueta va permetre a Gutiérrez llançar una directa, la tercera bola aturada del Cerdanyola, però la portera del Palau continuava infranquejable.Florenza, la imparable mataronina, va fer una gran acció personal establint el 0-4. En la jugada posterior, Gisela Vicente va sentenciar assistida per Puigdueta (0-5). La inspirada Florenza, en el rebuig d’una falta directa –desena local–, va fer el 0-6 culminant la seva majestuosa actuació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)