Més hoquei

El Vilanova guanya la primera Eurockey Fem15 que s’ha fet a Lloret

Ha derrotat en la final el Caldes per 5-2. En la final masculina U15 el Benfica s’ha emportat el títol

El Vilanova ha guanyat brillantment la primera edició de l’Eurockey Fem15 que s’ha disputat a Lloret de Mar. El conjunt vilanoví ha estat intractable durant tot el campionat i ha superat en la final el Caldes per 5-2. Noa González ha marcat tres gols, i Jana Tarela i Irina Pérez un cada una. Pel Caldes Ariadna Quintero ha fet els dos gols. QAl descans s’ha arribat amb empat (1-1).

En la fase de grups el Vilanova va guanyar els cinc partits que va jugar al superar per 5-0 l’ECU, 7-1 el Vila-sana, 8-4 el Caldes, 2-0 el Manlleu i 5-2 el Cornedo. El Caldes va acabar segon de grup amb quatre victòries i una derrota, i també va passar a la final.

En l’Eurockey U15 masculina el campió ha sigut el Benfica que ha superat l’Sporting de Portugal en el llançament de faltes directes després d’una gran final molt anivellada i amb alternatives. El temps reglamentari ha acabat amb un 3-3, la pròrroga amb un 4-4 i el Benfica ha marcat una falta directa.

En les semifinals el Benfica va derrotar el Follonica (3-1), mentre que l’Sporting va necessitar la pròrroga per eliminat al Barça per 6-4 i 4-4 al final del temps reglamentari. L’Olot va arribar fins als quarts on va perdre contra el Follonica per un ajustat 2-1.