Europeu

Remuntada incompleta

Hoquei sobre patins. Espanya es refà d’un 3-1 amb Cocco letal en les directes però quan guanyava per 3-4 encaixa un gol a 2:12 del final

Itàlia 4 Espanya 4

ITÀLIA:Gnata, Ipiñazar, Ambrosio, Cocco i Verona -equip inicial-; Gavioli, Malagoli i Illuzzi.ESPANYA:Malián, Panadero, Alabart, Barroso i Bargalló -equip inicial-; Font, i Pérez i Carballeira.GOLS:0-1 (14’) Font. 1-1 (14’) Cocco (f.d.). 2-1 (15’) Cocco (f.d.). 3-1 (23’) Cocco (f.d.). 3-2 (31’) Alabart. 3-3 (44’) Alabart (f.d.). 3-4 (46’) Bargalló. 4-4 (47’) Ambrosio.ÀRBITRES:R. Torres i J. Duarte (POR). Blaves a Ambrosio, d’Itàlia, i a Carballeira, Font, Malián i Bargalló.FALTES:19 d’Itàlia i 14 d’Espanya.

Espanya es va haver de conformar amb un empat contra Itàlia (4-4) en la segona jornada de l’europeu. Els italians havien perdut contra França (5-8) i són vius gràcies a la classe de Cocco, que va fer tres gols de falta directa (3/3) en la primera part (3-1). L’osonenc Font (20’) va fallar una directa –desena d’Itàlia– i Carballeira (22’) va enviar un penal al pal. Bargalló tampoc no va transformar una directa (30’), completant el dèficit. Espanya, però, va sobreviure a dues directes –blaves a Malián i Bargalló–. La sortida de Grau sota els pals va ser clau perquè va parar els peus a Cocco. Alabart, endollat, va fer el 3-2 des de fora i el 3-3 amb una directa genial executada en dos tocs. Bargalló va acabar de girar la truita, però Ambrosio va esguerrar la remuntada.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)