Europeu

França es deixa dos punts (5-5) contra Andorra en l’europeu més boig

La selecció andorrana ha donat aquest vespre la sorpresa en l’europeu esgarrapant un empat (5-5) davant de França, que venia de derrotar Itàlia (5-8) i Portugal (5-3) i que deixa escapar dos punts de manera sorprenent tot i que continua depenent d’ella mateixa per acabar la lligueta en una de les dues primeres posicions per jugar la final de dissabte. Andorra, que havia perdut conta Espanya per 11-0 i davant d’Alemanya (1-5) ha jugat un partidàs i ha tingut un penal i una directa en l’últim minut fins i tot per vèncer. França ha apostat pel canvi a la porteria, però el titular Baptiste Bonneau (RCD Espanyol) ha hagut de sortir a corre-cuita al darrer minut per apagar el foc. Andorra guanyava per 5-4 quan Bruno di Benedetto ha empat a 2:48 del final. Nil Dilme, però, ha avançat de nou els del Principat a 1:10. Roberto di Benedetto ha empatat (5-5) quan quedaven 58 segons pel final. Audelin ha rebutjat tant el penal i la directa llançada pel jugador del Sant Just Gerard Miquel. Els gols dels andorrans els han fet Miquel (2), Antequera, Picanyol i Nil Dilme. Per part, gal·la, han sucat els tres Di Benedetto: Roberto (2), Bruno i Carlo.