OK Lliga

El Martinelia Manlleu, el Vila-sana i l’Igualada femení continuen amb el ple de victòries

El conjunt osonenc és el nou lider de l’OK Lliga femenina

El Martinelia Manlleu, el Vila-sana i l’Igualada femení continuen amb el ple de victòries després de la tercera jornada de l’OK Lliga femenina, en que tots tres han guanyat fora de casa. El conjunt osonenc és el nou líder, després que l’anterior, el Telecable Gijón, empatés en aquesta jornada.

El Manlleu ha golejat a domicili el Vilanova per 3-8 en un partit que ha decidit en la segona meitat després del 2-2 del descans. Quatre jugadores han fet dos gols, Nara López, Ona Castellví i Maria Díez, per les visitants i Marina Asensi per les locals. El Vila-sana s’ha imposat per 2-5 en la seva visita a la pista del Sant Cugat en un partit anivellat a l’inici, 0-0 a la mitja part. Victoria Porta ha fet dos gols per les lleidatanes. L’Igualada ha superat més ajustadament el Garatge Plana Girona per 1-3 en un partit que ha estat obert fins els darrers vint segons.

El Telecable Gijón ha perdut el lideratge i ha cedit els primers punts en empatar a la pista del Deportivo Liceo (5-5). Les galleges s’han avançat amb un 3-0 i al descans s’ha arribat amb un 4-4. La local Adriana Soto ha fet tres gols i és la pitxitxi de la competició amb sis. El Cerdanyola Feníe Energía no ha tingut problemes en la seva visita a Las Rozas i ha guanyat per 0-4, després d’arribar al descans amb un 0-3. El Voltregà Stern Motor ha sumat la seva primera victòria al guanyar el Bigues i Riells per un ajustat 1-0, amb gol d’Aina Arxé. El Generali Palau, el campió, ha sigut superior al Lidergrip Mataró, recent ascendit, i l’ha guanyat per 0-6 amb tres gols d’Aina Florenza.