OK Lliga

El Barça guanya per la mínima el Noia en un matx molt disputat (3-2)

El Reus remunta contra el Manlleu (4-3) i el Girona es retroba amb el triomf a la pista del Voltregà (2-5)

El Barça ha guanyat per la mínima (3-2) a un Noia Freixenet molt lluitador i que ha buscat l’empat i ha tingut ocasions fins al final. El líder de l’OK Lliga ha tingut problemes en la represa de la competició desprès d’un mes d’aturada per la disputa de l’europeu per superar a l’actual quart classificat que s’ha avançat en el marcador. El Barça ha empatat abans del descans, i en la segona meitat s’ha avançat amb un 3-1 gràcies a dues jugades de bola aturada. El 3-2 dels de Sant Sadurní en el minut 34 ha donat emoció al tram final del partit, i a un minut per acabar ha enviat una bola al pal. Pel Barça han marcat Pau Bargalló, Sergi Panadero i Sergi Llorca i pel Noia Jordi Bargalló i Toni Salvadó.

El Reus Deportiu Virginias ha remuntat contra el Martinelia Manlleu i s’ha imposat per 4-3. Els osonencs s’han avançat amb un 0-2 al descans i un 1-3 a nou minuts del final. Els roig-i-negres han fet tres gols en sis minuts i s’han imposat. Francesco Compagno ha fet 2 gols pels locals i Biel Pujadas 2 pels visitants. El Gartage Plana Girona s’ha retrobat amb la victòria la pista del Voltregà (2-5). No guanyava des de la primera jornada. Després del 0-2 del descans els osonencs han empatat, però els gironins s’han tornat a distanciar. En els gironins ha debutat Moi Aguirre i els seus dos tècnics, Marc Comalat i Ramon Benito estaven absents per sanció. Gerard Teixidó ha fet els 2 gols locals, i pel visitants han marcat Raúl Pelicano (3) i Carles Sánchez (2).

En els partits disputats dissabte el Deportivo Liceo ha golejat el Caldes (1-6) i continua la persecució del líder, el Barça. Àlex Rodríguez ha anotat tres gols. El Parlem Calafell ha sumat la seva quarta victòria a la pista del Corredor Mató Palafrugell (1-2), que ha encaixat la seva primera derrota a casa. El Lleida Llista també ha guanyat a domicili, i s’ha imposat per un clar 1-5 a la pista de l’Igualada Rigat. Després del 0-0 en el descans ha fet cinc gols seguits en la segona meitat. Jordi Badia ha marcat 2 gols. L’Alcoi-Alcobendas s’ha suspès.