OK Lliga

El Vila-sana guanya clarament el duel d’invictes a la pista de l’Igualada Grupo Guzman

Els set partits de la cinquena jornada de l’OK Lliga femenina acaben amb victòria visitant

El duel d’invictes entre l’Igualada Femení Grupo Guzman i el Vila-sana es va saldar amb una victòria contundent per 2-9 del conjunt lleidatà, que confirma la seva condició de conjunt revelació en l’OK Lliga femenina. Les igualadines van encaixar la seva primera derrota. Victòria Porta va marcar quatre gols pel Vila-sana, exercint de pitxitxi de la competició, i Valentina Fernández en va fer tres. El conjunt lleidatà manté el lideratge empatat a punts amb el Martinelia Manlleu que en aquesta jornada va vèncer per 0-4 a la pista del Sant Cugat. Maria Diéz va fer tres gols. El Generali Palau es va rescabalar de l’ensopegada a casa contra Las Rozas de la jornada anterior, en que només va empatar, i va aconseguir una treballada victòria a la pista del Deportivo Liceo per 3-4. Va dominar per 1-4 i en els cinc darrers minuts el conjunt gallec es va apropar en el marcador. El Liceo va disposar de tres penals i tres faltes directes i no en va transformar cap.

En aquesta cinquena jornada de l’OK Lliga femenina totes les victòries van ser pels equips visitants. El Cerdanyola Feníe Energía va superar clarament per 1-5 el Vilanova a domicili després d’una primera part anivellada (0-1), Maria Figuerola i Gemma Solé van fer dos gols cada una. L’Orkla Bigues i Riells va golejar per 1-8 al Garatge Plana Girona, que com les vilanovines encara no ha puntuat. Aina Serra va marcar quatre gols per les vallesanes. El Voltregà Stern Motor va caure a casa enfront el Telecable Gijón per 0-2, mentre que el Lidergrip Mataró va perdre contra Las Rozas per 3-5 després avançar-se en el marcador.