OK Lliga

Els quatre primers ja tenen la plaça per a la copa

Hoquei sobre patins. El Lleida i el Noia es classifiquen amb les seves victòries d’aquesta jornada i s’afegeixen al Barça i al Liceo

Els quatre primers de l’OK Lliga ja estan classificats per disputar la propera copa. Les victòries del Finques Prats Lleida i del Noia Freixenet en aquesta desena jornada els han assegurat una de les vuit places que hi ha quan encara falten tres partits perquè s’acabi la primera volta. El Barça –el líder invicte– i el Deportivo Liceo –el segon– ja ho havien aconseguit en les jornades anteriors.

El Lleida i el Noia, tercer i quart de l’OK Lliga, han superat els vint i estan deu punts per sobre de l’Igualada Rigat, que ocupa la novena posició amb deu punts quan en queden només nou per disputar-se en els tres últims partits.

Les altres quatre places disponibles s’hauran de continuar disputant, tot i que el Parlem Calafell –cinquè amb dinou punts– és el que ho té més a tocar. Després hi ha quatre equips amb quatre punts: el Reus Virginias, el Recam Làser Caldes, el Martinelia Manlleu i l’Igualada. També s’ha de tenir en compte que l’Alcoi té un partit menys i també podria entrar entre els vuit primers en aquestes tres darreres jornades.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)