Europe Cup

La segona jornada de l’Europe Cup escenifica demà el duel català Voltregà-Calafell

La segona jornada de l’Europe Cup, competició que disputen dotze equips dividits en quatre grups de tres conjunts –els dos millors de cada grup jugaran els quarts de final– té demà com un dels partits estel·lars el duel català del grup C entre Voltregà Stern Motor i el Parlem Calafell (Pavelló Oliveras de la Riva / 20 h), dos conjunts que hi arriben amb dinàmiques oposades en l’OK Lliga. L’equip de Manel Barceló travessa un mal moment –5 derrotes seguides en la lliga–i els de Ferran López, cinquens, completen una temporada molt bona. El partit es la repetició del que van jugar dissabte passat en l’OK Lliga al Joan Ortoll amb triomf local (3-1). El conjunt osonenc va empatar davant del Sanjoanense portuguès en la primera jornada (5-5). Els penedesencs van descansar.

El Finques Prats Lleida per la seva banda, rep demà el Noisy-le-Grand francès (20.30 h) amb ganes de rescabalar-se de la sorprenent derrota en la pista francesa del Poire Roller per 5-4 de la primera jornada del grup A. L’Igualada descansa en el grup B.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)