OK Lliga

El Generali Palau es llueix a la pista del Voltregà Stern Motor (0-5)

El Generali Palau, el vigent campió de l’OK Lliga femenina i ara quart a cinc punts dels dos primers, va vèncer dissabte a la pista del Voltregà Stern Motor per 0-5 en la repetició de la final de la darrera lliga europea que també es van endur les vallesanes (6-1). Aina Florenza (2), Carla Fontdeglòria, Laura Puigdueta i Gisela Vicente van concretar la superioritat visitant. El Voltregà és a la part baixa amb només 3 punts. Al capdamunt, continuen invictes i amb ple de punts en set jornades (21), el Vila-sana i el Martinelia Manlleu. Les del Pla d’Urgell van vèncer per 8-2 l’Orkla Bigues i Riells. Els gols de l’equip de Lluís Rodero els van fer Victòria Porta (3), la pitxitxi de la competició amb 134 dianes, Luchi Agudo (2), Valentina Fernández (2) i Laura Barcons. Per part visitant: Marta Borràs (2). El Manlleu va vèncer a la pista de l’Igualada Femení Grupo Guzmán per 1-3. Les sempre solvents Maria Díez (2) i Anna Casarramona van materialitzar el triomf i van contrarestar el gol de Gina Balcells.

El Sant Cugat, desè i que jugava a casa, i el Cerdanyola Feníe Eenergía, cinquè, es van repartir els punts (1-1). Andrea Masson va avançar les locals i Daiana Silva va empatar. El Vilanova va sumar el primer punt del curs amb un empat a casa contra la Rozas (2-2) gràcies a l’encert de cara a porteria de Laura Manzanares i Paola Pascual. El Garatge Plana Girona, per la seva banda, va caure a cas contra el Telecable, tercer amb 19 punts, i es queda sol en la cua sense punts.

El Lidergrip Mataró-Liceo no es va jugar per incompareixença del Liceo, que va adduir casos de Covid-19 en la plantilla. La federació no va validar la suspensió del partit perquè la normativa estipula que un equip ha de tenir quatre jugadors contagiats.