Més hoquei

La convocatòria de la selecció catalana masculina pel ‘Nadal Sobre Rodes’

Ja es coneixen els deu jugadors que formaran la selecció catalana masculina que s’enfrontarà a un combinat mundial el 2 de gener a Vilafranca del Penedès en el ‘Nadal Sobre Rodes’. Aquesta festa solidària arriba a la seva quarta edició i el seu objectiu és recaptar fons en benefici de la Fundació Joan Petit Nens amb Càncer.

Els seleccionadors catalans Jordi Camps i Josep Maria Barberà han donat la llista de deu jugadors que s’enfrontarà a la selecció ‘World Stars’ que dirigirà Toni Sànchez. La selecció catalana masculina la formaran: els porters Blai Roca (Nois Freixenet) i Martí Serra (Finques Prats Lleida), i els jugadors de pista Jordi Bargalló i Roc Pujadas (Noia Freixenet), Jepi Selva i Oriol Vives (Finques Prats Lleida), Marc Julià i Raúl Marín (Reus Virginias) i Sergi Panadero i Pau Bargalló (Barça).

Aquest esdeveniment, de caràcter solidari, està organitzat per la Federació Catalana de Patinatge juntament amb el CP Vilafranca i el CP Sant Ramon, i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, Hockeymania i l’Esportiu de Catalunya.

La convocatòria de la selecció catalana femenina i dels combinats mundials, el femení dirigit per Carla Giudici, es farà en els propers dies.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)