Més hoquei

Camps i Barberà donen la convocatòria de la selecció femenina pel Nadal sobre rodes

La quarta edició de la festa solidària Nadal Sobre Rodes que se celebrarà el dia 2 al Pavelló Poliesportiu de Vilafranca del Penedès, ja coneix quines seran les integrants de la selecció catalana femenina. Els seleccionadors catalans Jordi Camps i Josep Maria Barberà han conformat una convocatòria de luxe per enfrontar-se a la selecció World Stars que dirigirà Carla Giudici (16:15h). Tot seguit, jugaran la selecció masculina i una selecció mundial dirigida per Toni Sánchez (18.15 h).

Les porteres són Laura Vicente (Palau) i Mariona Surós (Cerdanyola), mentre que les jugadores de pista convocades són Aina Florenza, Berta Busquets i Carla Fontdeglòria (Palau); Berta Tarrida (Voltregà), Pati Miret (Igualada Femení); Joana Comas i Elisabet Gurri (Manlleu) i Gemma Solé (Cerdanyola). Carla Giudici, per la seva banda, també ha fet pública la llista de jugadores amb les porteres Fernanda Hidalgo (Gijón) i Laia Navarrete (Vila-sana) i les jugadores de pista Natasha Lee (Gijón); Luchi Agudo i Laia Barcons (Vila-sana); Daiana Silva (Cerdanyola); Sofía Reyes i Maria Igualada (Bigues i Riells); Aina Arxé (Voltregà) i Nara López (Manlleu).

L’esdeveniment, de caràcter solidari, està organitzat per la FCP en conjunt amb el CP Vilafranca i el CP Sant Ramon, i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, Hockeymania i l’Esportiu de Catalunya. L’objectiu és recaptar fons en benefici de la Fundació Joan Petit Nens amb Càncer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)