OK Lliga

El Martinelia Manlleu suma la novena victòria i el Vilanova la primera

Les osonenques continuen sense perdre després de guanyar a la pista de l’Orkla Bigues i Riells per 0-2

El Martinelia Manlleu ha sumat la seva novena victòria en nou partits a l’OK Lliga femenina al imposar-se per un curt 0-2 en la seva visita a la pista de l’Orkla Bigues i Riells. El partit ha estat força ajustat i l’ha decidit els dos gols d’Ona Castellví, un a cada part. El Vilanova va aconseguir la seva primera victòria en guanyar a la pista del Lidergrip Mataró per 2-4, en un partit que s’ha decidit en la segona meitat. El Sant Cugat ha golejat a Las Rozas (5-0) i l’ha superat en la classificació. Laura Porta ha anotat tres gols per les locals. El Voltregà Stern Motor ha estat derrotat pel Deportivo Liceo en els darrers set minuts i ha perdut per 2-4 un partit que dominava per 2-1 al descans. Adriana Soto ha fet tres gols per les gallegues.

El partit entre el Garatge Plana Girona i i el Generali Palau es va ajornar el mateix dia que s’havia de jugar per positius en el conjunt visitant. L’enfrontament entre el Vila-sana i el Telecable Gijón –tercer contra segon–, es jugarà dimarts, mentre que l’Igualada Grupo Guzman i el Cerdanyola Feníe Energía es va ajornat fins el dia 19.