OK Lliga

Debut reeixit d’Aragonès al Reus

Hoquei sobre patins. El sadurninenc fa dos gols en el triomf contra l’Igualada amb trio de Marín (6-3). El Caldes venç el Girona (4-1)

El sadurninenc procedent del Benfica Sergi Aragonès va marcar dos gols en el seu debut amb el Reus Virginias, que ahir va derrotar l’Igualada Rigat per 6-3 (3-1 a la mitja part) en la primera jornada de la segona volta. Raül Marín (3), amb 1/1 en faltes directes –marcada amb un malabarisme– i 1/1 en penals, i Julià van arrodonir la victòria. Gerard Riba va fer els tres gols de l’Igualada. El Recam Làser Caldes, per la seva banda, va superar per 4-1 el Garatge Plana Girona –antepenúltim–, que l’havia derrotat en el primer partit de la lliga, amb gols de Gurri (2), Roger Acsensi i Cristian. Pelicano va fer el 4-1 en l’últim minut. Camps va aturar un penal i una directa.

Tres ajornats

El Noia-Palafrugell es va ajornar al matí per casos de covid-19 en l’equip local. Ja havien quedat ajornats prèviament l’Alcobendas-Manlleu i el Liceo-Lleida, que s’havien d’haver jugat dissabte.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)