OK Lliga

Aragonès fa dos gols contra l’Igualada Rigat en el debut amb el Reus Virginias

El sadurninenc procedent del Benfica Sergi Aragonès ha marcat avui dos gols en el seu debut amb el Reus Virginias, que ha derrotar l’Igualada Rigat per 6-3 (3-1 a la mitja part) en la primera jornada de la segona volta. Raül Marín (3), amb 1/1 en faltes directes –marcada amb un malabarisme–i 1/1 en penals i Marc Julià han arrodonir la victòria. Gerard Riba ha signat els tres gols de l’Igualada. El Recam Làser Caldes, per la seva banda ha superar per 4-1 el Garatge Plana Girona –antepenúltim–, que l’havia derrotat en el primer partit de la lliga, amb gols de Gurri (2), Roger Acsensi i Cristian. Pelicano ha fet el 4-1 en l’últim minut. Camps ha aturat un penal i una falta directa. El girona només ha marcat un gol en els dos últims partits.

Tres ajornats

El Noia-Palafrugell es va ajornar al matí per casos de covid-19 en l’equip local. Ja havien quedat ajornats prèviament l’Alcobendas-Manlleu i el Liceo-Lleida, que s’havien d’haver jugat dissabte.

En els dos partits jugats dissabte, el Barça, líder indiscutible amb 13/13 va golejar el Voltregà per10-0 en un partit que ja dominava per 5-0 en el descans. Van destacar Bargalló amb 4 gols i Pascual i Nunes amb 2. L’altre el va marcar Llorca. L’equip osonenc va anunciar que Roger Font, convocat en tretze partits, deixa l’equip.

El Parlem Calafell, que ja va disposar del mataroní procedent del Forte dei Marmi Martí Casas, va remuntar a la pista de l’Alcoi (1-4). Xaus va anotar dos gols i Gabarró i Miras també van sucar. L’equip penedesenc visita dimarts el Palau (20h) en el partit ajornat de la tretzena jornada.