Més hoquei

El Tsunamis i el Cent Patins cauen en les semifinals de la copa femenina d’hoquei en línia

El CB Tsunamis i el Rubí Cent Patins han quedat eliminats en les semifinals de la copa femenina d’hoquei en línia que s’està disputant a Cartagena. El Cent Patins s’ha estrenat directament en la semifinal i ha estat superat ajustadament per 1-2 pel Tres Cantos de Madrid, el campió de l’any passat. Les rubinenques han arribat al descans amb un 1-1, han lluitat pel triomf i han tingut ocasions d’empatar fins els darrers segons. El Tsunamis ha estat superat pel Panteras de Valladolid per un més clar 5-1. El conjunt de Valladolid s’ha avançat amb un 3-0, i les barcelonines han reduït una mica el marcador abans del descans (3-1), però en la segona meitat han estat superades.

El Tsunamis s’ha imposat en el duel català dels quarts de final al Vitaldent SAB Tucans per 3-4. El Tucans s’ha avançat en el marcador però el Tsunamis ha arribat al descans amb avantatge (1-2) i en la segona meitat s’ha emportat la victòria i s’ha classificat per la semifinal.

En la copa masculina el Rubí Cent Patins ha perdut en els quarts de final contra l’Espanya de Mallorca amb un gol d’or en la pròrroga (2-3). El Cent Patins ha anivellat un 0-2 en la segona meitat i ha forçat el temps suplementari, tot i que l’ha començat amb un home de menys per una sanció. Al minut dos de la primera part de la pròrroga un gol de l’Espanya de Mallorca ha eliminat al Rubí.