OK Lliga

El Noia Freixenet goleja el Finques Prats Lleida (7-3) i puja al tercer lloc

El Recam Làser Caldes supera ajustadament el Voltregà Stern Motos (4-3)

El Noia Freixenet s’ha situat tercer de l’OK Lliga després de golejar per 7-3 el Finques Prats Lleida, fins ara tercer, en partit de la setzena jornada. Els primers minuts han estat anivellats, però els de Sant Sadurní s’han distanciat aviat, i al descans guanyaven per 4-1. En la segona meitat el Noia ha anat ampliant el marcador fins el 7-3. Xavier Costa i Eloi Mitjans han marcat 2 gols cada un. Els lleidatans han desaprofitat quatre faltes directes i Oriol Vives ha fet dos gols, un de penal.

El recam Làser Caldes ha guanyat per un ajustat 4-3 el Voltregà Stern Motos. Els locals s’han avançat amb un 4-1 però els visitants s’han apropat en el marcador i han tingut ocasions d’empatar en els darrers minuts. Lluís Ricart i Marcos Blanqué han marcat dos gols cada un pel Caldes i Gerard Teixidó n’ha fet dos pel Voltregà, un de penal i un de Falta directe. L’Igualada Rigat ha perdut per 8-6 en un partit molt intens i amb moltes alternatives. Els igualadins han tingut un 4-5 a favor i un 6-6 a falta d’un minut i mig, però han acabat perdent. Ferran Formatjé i Gonzalo Pérez han marcat tres gols cada un per l’Alcoi.

També s’ha disputat un partit ajornat corresponent a la 14a jornada i el Martinelia Manlleu ha perdut per 4-3 a la pista de l’Alcobendas, fins ara cuer. Els madrilenys portaven sis derrotes seguides. Els osonencs s’han avançat amb un 0-2 però en la segona meitat els locals han donat la volta al partit. Biel Pujadas ha marcat dos gols pel Manlleu.