Lliga Europea

El Palau, el Voltregà i el Cerdanyola s’exhibeixen en la lliga europea

Els equips catalans han començat amb bon peu la seva trajectòria en la lliga europea femenina. El Generali Palau, que defensa el títol, ha derrotat el Decom Roller Matera per 4-1 (2-0 a la mitja part) en la primera jornada del grup B. Els gols de les d’Ivan Sanz els han marcat Busquets, Florenza, Busquets i Blackman.

També en el grup B, el Cerdanyola Feníe Energia, que l’any passat es va plantar als quarts, va apallissar el Sanjoanense portuguès per 9-1 (6-1 a la mitja part). Gutiérrez (5), Solé (3) i Crespo han materialitzat amb la superioritat vallesana.

En el grup A, el Voltregà Stern-Motor, el vigent subcampió, ha golejat el Noisy-le Grand per 6-0 (3-0 a la mitja part) amb gols de Paula Ferron (2), Paula Vilamala, Aina Arxé, Berta Tarrida i Anna Bosch.

Europe Cup

En l’Europe Cup masculina, el Parlem Calafell ha obtingut un triomf contundent davant del Sanjoanense per 7-1 (3-1 a la mitja part) i ha guanyat els dos partits que ha disputat. Se situa líder del grup C. Els gols els han fet Martí Casas, heroi amb 4 gols, Xaus, Gabarró i Humberto. L’Igualada Rigat, per la seva banda, ha perdut per 5-2 a la pista del Juventude Viana portuguès, amb gols de Riba i Yeste. L’equip de l’Anoia ha perdut els tres partits que ha disputat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)