Més hoquei

Onze jugadors catalans, en els quarts de final de la reformulada copa d’Itàlia

La copa d’Itàlia d’hoquei sobre patins va arrencar dimecres i aplega onze jugadors catalans en una liga amb una àmplia participació de jugadors del país en els últims anys. El Sarzana, amb els santcugatencs Joan Galbas (1) i Pol Galbas, va vèncer el Trissino (3-4), en el qual hi milita l’igualadí Roger Bars. El Lodi, amb el torderenc Enric Torner (2) i l’igualadí Jordi Méndez (1) –pitxitxi de la lliga amb 41 gols en 20 partits–, va derrotar el Vercelli per 5-2. Els dos vencedors jugaran les semifinals.

Els quarts de final no es juguen en un format de concentració i es disputen en dies diferents. El Forte dei Marmi-Bassano es jguarà el dia 16 i el Follonia-Grosseto es diputarà el dia 23. El Forte té a les seves files els sadurninencs Marc Gual –juga i fa d’entrenador–i Pedro Gil i el reusenc Xavi Rubio. El Bassano compta amb el porter reusenc Adrià Català i el davanter cerdanyolenc Marc Coy. Al Follonica hi milita el jugador format en el Mollet, el Sentmenat, el Palau i el Barça Dídac Llobet, que ha fet 15 gols en la lliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)