OK Lliga

Els quatre primers no afluixen i continuen guanyant

El Vila-sana, el líder, torna a golejar i el Manlleu s’imposa en el derbi osonenc al Voltregà

Els quatre primers de l’OK Lliga femenina continuen sumant victòries i es mantenen en la zona alta de la classificació. El Vila-sana, el líder, ha tornat a golejar i aquest cop s’ha imposat a la pista del cuer, el Garatge Plana Girona, per 0-11 amb gols de Julieta Fernández (4), Laura Barcons (3), Valentina Fernández (2) i Luciana Agudo (2). El Vila-sana porta nou partits sense perdre amb vuit victòries i un empat. El Telecable Gijón ha guanyat més ajustadament a la pista del Vilanova, el penúltim, per 4-5. Les vilanovins perdien per 1-4 al descans i han buscat la remuntada. Paola Pascual ha fet 4 gols per les locals i Sara Roces 4 per les visitants.

En el derbi osonenc el Martinelia Manlleu no ha tingut problemes per guanyar a la pista del Voltregà Stern Motor per 2-8. Al descans ja dominava per 0-4. Pel Manlleu Nara López ha fet 3 gols i Elisabeth Gurri 2. El Generali Palau s’ha imposat per 1-5 a la pista de Las Rozas amb 3 gols d’Aina Florenza, la màxima golejadora de la lliga.

El Cerdanyola Ferníe Energía ha estat derrotat a la pista del Deportivo Liceo per 4-2, però manté la cinquena posició. El conjunt gallec s’ha avançat amb un 4-0 i els 2 gols de Joana Xicota no han sigut suficients per remuntar. Les vallesanes han desaprofitar dues faltes directes i un penal. El Lidergrup Mataró ha sumat un punt important en la seva lluita per sortit de la zona perillosa i ha empatat (4-4) a casa contra l’Igualada Femení Grupo Gúzman. El partit ha estat anivellat (2-3 al descans) i les igualadines han desaprofitat tres faltes directes. Gal·la Solé ha fet 2 gols per les locals i Carolina Herrera 2 per les visitants. El Sant Cugat i l’Orkla Biguis i Riells també han empatat a quatre gols. Les locals dominaven per 4-2 i Marta Borras ha empatat en els darrers segons per les visitants. Txell Gimeno ha fet 3 gols pel Sant Cugat i Marta Borras i Erika Ghirardello 2 cada una pel Bigues i Riells.