Lliga Europea

La final a quatre de la lliga europea femenina es disputarà a Gijón

Es jugarà el 30 d’abril i l’1 de maig

la final a quatre de la lliga europea femenina es jugarà en el Palau d’Esports Adolfo Suarez de Gijón el 30 d’abril i l’1 de maig. La comissió tècnica d’hoquei sobre patins de la WS Europe ha fet públiques les seus de les seves competicions europees. Per aquesta fase final de la màxima competició europea femenina ja estan classificats el Telecable Gijón i el Generali Palau, que és l’actual campió, i les altres dues places encara s’han de decidir.

La final a quatre de la lliga europea masculina, on aquesta temporada no juga cap equip català ni de l’OK Lliga, es farà al municipi portuguès de Toirres Novas el 14 i 15 de maig, mentre que per la final a quatre de l’Europe Cup no es van presentar candidatures que complissin les condicions que es demanaven. En aquesta segona competició europea encara s’han de jugar els quarts de final en els que hi ha classificats tres equips catalans, el Finques Prats Lleida, el Voltregà Stern Motor i el Parlem Calafell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)