Lliga Europea

El Manlleu i el Cerdanyola golegen i es jugaran dijous l’accés a la F-4

El Martinelia Manlleu i el Cerdanyola Feníe Energía han fet els deures avui a Europa i es jugaran la segona plaça del grup B que dona accés a la final a quatre de la lliga europea que es jugarà à Gijón –30 d’abril i 1 de maig– dijous vinent a la pista osonenca (20 h). El Generali Palau, que lidera el grup amb 3/3 ja té garantit el bitllet. També el té assegurat en el grup A el Telecable Gijón.

El Manlleu ha superat el Sanjoanense portuguès per 10-0 (5-0 a la mitja part) –Díez (3), Casarramona (2), Comas (2), Gurri, Tudela i Anglada–mentre que el Cerdanyola ha derrotat el Roller Matera a domicili per 1-8 (0-4 a la mitja part) amb gols de Xicota (2), Crespo (2), Solé, Figuerola, Gutiérrez i Batlle.

En el grup A, el triomf del Benfica a la pista del Coutras (1-10) ha provocat l’eliminació matemàtica del Voltregà Stern Motor, que ja tenia coll amunt l’accés a la final a quatre després d’haver perdut tant a la pista portuguesa (6-1) com a Gijón (8-2).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)