OK Lliga

El Vila-sana encadena deu partits sense perdre, amb nou triomfs i un empat

Guanya l’Igualada femení Grupo Guzman en aquesta darrera jornada

El Vila-sana ha guanyat l’Igualada Femení Grupo Guzman per 5-2 i porta deu jornades seguides sense perdre a l’OK Lliga femenina, amb nou victòries i un empat, i continua liderant la classificació. El Generali Palau ha encadenat quatre triomf després d’imposar-se al Deportivo Liceo per 6-2, amb dos gols de Berta Busquets, Aina Florenza i Mariona colomer. El Telecable Gijón i el Martinelia Manlleu, han ajornat els partits de la divuitena jornada perquè tenien competició europea aquest cap de setmana. El Manlleu-Sant Cugat es jugarà el 31 de març i el Telecable-Voltregà Stern Motor el 24 d’abril.

El Cerdanyola Ferníe Energía també ha jugat competició europea aquest cap de setmana, però va avançar el seu partit i va derrotar per un ajustat 5-4 el Vilanova. Al descans es va arribar amb un 2-2 i les vilanovines es van avançar per un 3-4 que les vallesanes van remuntar. Maria Figuerola i Adriana Gutiérrez van marcar dos gols pel Cerdanyola i Blanca Angrill dos pel Vilanova. L’Orkla Bigues i Riells ha derrotat per 6-2 el Garatge Plana Girona després de dominar des de l’inici. Marta Borras, Erika Ghirardello i Maria Igualada han marcat dos gols cada una. El Lidergrip Mataró ha remuntat a la segona meitat a la pista de Las Rozas i s’ha imposat per un ajustat 2-3.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)