OK Lliga

El Vila-sana guanya al segon, el Martinelia Manlleu, i és més líder

El Vila-sana ha ampliat la seva avantatge al capdamunt de la classificació de l’OK Lliga femenina al guanyar en aquesta 21a jornada al segon classificat, el Martinelia Manlleu per 4-1. El partit es va disputar entre setmana pel compromís de la lliga europea de les osonenques. El Vila-sana ha encadenat sis victòries i tretze partits sense perdre, i ha trencat la ratxa de quatre triomf seguits del Manlleu. Al descans ja guanyava per 3-0.

El Telecable Gijón s’ha situat en la segona posició en un cap de setmana que ha jugat dos partits. Ha guanyat per 1-4 a la pista de l’Igualada Grupo Gúzman i en partit avançat de de la 23a jornada s’ha imposat a l’Orkla Bigues i Riells per 0-3. El Bigues i Riells també ha jugat dos partit i en el de dissabte s’ha imposat per 0-2 a la pista del Lidergrup Mataró.

El Generali Palau ha guanyat per la mínima en la seva visita a la pista del Sant Cugat (3-4), ja porta set victòries consecutives i s’ha situat tercer. S’ha avançat fins l’1-4 però les vallesanes han ajustat el marcador. Gisela Vicente ha marcat dos gols pel Palau. El Cerdanyola Feníe Energía ha golejat el Garatge Plana Girona a domicili per 2-9, amb dos gols de Joana Xicota, Adriana Gutiérrez i Gemma Solé. El Deportivo Liceo també ha golejat i ha guanyat el Vilanova per 3-10 amb tres gols de Maria Sanjurjo i Alba Garrote.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)