Més hoquei

El Noia elimina el Reus (4-4) i jugarà els quarts de final

Hoquei sobre patins. Els de Sant Sadurní s’enfrontaran al Liceo per una plaça en la semifinal. Els reusencs i el Caldes queden fora de la Golden Cup en la fase de grups

En la darrera jornada de la fase de grups de la Golden Cup, la copa d’Europa oficiosa que es disputa a la Corunya, el Noia Freixenet es va classificar per als quarts de final i el Reus Deportiu Virginias i el Recam Làser Caldes van quedar eliminats. L’empat en el darrer partit del grup D entre els reusencs i els de Sant Sadurní va situar el Noia com a segon de grup i en els quarts s’enfrontarà amb el Liceo.

Els reusencs necessitaven guanyar per passar als quarts, i es van avançar amb un gol d’Aragonès al cap de sis segons de partit, i van dominar. Quan el Noia va empatar, van tornar a marcar just després del servei de centre, i un minut després van fer l’1-3 amb què es va arribar al descans. En la segona meitat, els de Sant Sadurní es van situat a un gol, i després cada equip va marcar de falta directa per les deu faltes d’equip (3-4). A cinc minuts del final, Mitjans va fer el seu tercer gol i l’empat donava la classificació al Noia. El Reus va tenir falta directe a un minut del final per guanyar i classificar-se, però la va desaprofitar. Pel Reus van marcar Aragonès, Salvat, Rojas i Julià, i pel Noia, Mitjans (3) i Costa.

El Recam Làser Caldes va quedar eliminat en perdre el seu segon partit del grup A contra el Benfica per 2-5 i acabar tercer del grup. El conjunt vallesà va anar a remolc des de l’inici, ja que els portuguesos es van avançar amb un 0-2 abans del minut 10 de joc. El Caldes va tenir molts problemes per superar la defensa rival i crear perill. En l’inici de la segona part, el Benfica pràcticament va deixar sentenciat el partit marcant dos gols més en un minut de diferència (0-4). A deu minuts del final, Rosa va anotar de penal, però ràpidament Manrubia va fer l’1-5 per als portuguesos. A falta de dos minuts per acabar, Giménez va marcar el 2-5 definitiu.

Barça-Benfica, a quarts

La victòria del Benfica el va situar en la segona posició del grup A i en els quarts de final serà el rival del Barça, que ja es va assegurar el primer lloc del grup B en la segona jornada. El Barça-Benfica de quarts es jugarà avui mateix (20.45 h). En aquest grup B, l’Sporting de Portugal va guanyar en el primer partit del dia el Saint Omer francès per 0-3 i va acabar segon, darrere dels blaugrana. L’Sporting jugarà contra el Porto en els quarts de final. Aquest enfrontament va ser la final de la lliga europea de les dues darreres edicions que es van poder disputar.

En el grup C e,l Liceo va guanyar per 4-8 el Barcelos i es va assegurar el primer lloc del grup. Els portuguesos van ser segons i jugaran els quarts contra l’Oliveirense. A sis minuts del descans, i amb 2-2 en el marcador, hi va haver una picabaralla a la pista que va continuar a les banquetes amb molta intensitat, i va intervenir la policia per separar els equips. El segon porter del Barcelos, Jake, va veure la targeta vermella i Roberto di Benetto i Àlex Rodríguez, del Liceo, la blava.