OK Lliga Plata

Dani Rodríguez anuncia la seva retirada al final d’aquest curs, als 38 anys

Es va formar al Voltregà, el club de la seva vida, i acabarà la seva carrera en el Taradell

Dani Rodríguez, tot una institució en el món de l’hoquei sobre patins, ha anunciat a través de les xarxes socials que es retirarà al final d’aquesta temporada, als 38 anys. Després de 35 anys amb els patins posats ha decidit posat punt i final a la seva carrera en el CP Taradell, on ha jugat els darrers anys. En un comunicat el jugador s’ha agraïts als clubs on ha militat i als tècnics i jugadors amb qui ha compartit aquesta anys.

En l’actual campanya milita en el Taradell de l’OK Lliga Plata i amb el que ha jugat 18 partits i ha marcat 19 gols. Dani Rodríguez es va formar en el CP Voltregà, va debutar en el primer equip l’any 2002 i al 2008 va marxar al Blanes, també va jugar en l’Igualada i el Lloret abans de tornar al 2013 al conjunt de Sant Hipòlit on va ser el capità. L’any 2017 va decidir deixar el Voltregà per motius laborals i d’exigència d’un equip a l’elit i va anar al Taradell, que estava en una categoria inferior.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)