OK Lliga

El Vila-sana perd a la pista del Telecable (4-1) i cedeix el lideratge al conjunt asturià

El Generali Palau goleja i el Martinelia Manlleu i el Cerdanyola Feníe Energía guanyen per la mínima

El Vila-sana ha perdut a la pista del Telecable Gijón per 4-1 i ha cedit el lideratge de l’OK Lliga femenina en la jornada 22. El conjunt asturià, que en aquesta jornada ha disputat dos partits i n’ha jugat un més és el nou líder amb un punt més que les lleidatanes. La derrota ha posat fi a una ratxa de tretze partits sense perdre, amb dotze victòries i un empat. El partit ha sigut molt intens i disputat, i s’ha decidit en el darrer minut quan el Telecable ha marcat dos gols a porteria buida amb el Vila-sana atacant de cinc per buscar l’empat. Sara Roces ha marcat quatre gols per les asturianes. El Telecable també ha derrotat el Voltregà Ster Motor per 8-2 en partit recuperat de la jornada 18, amb quatre gols més de Sara Roces

El Generali Palau ha encadenat la vuitena victòria al superar per 11-0 el Garatge Plana Girona. Aina Florenza ha marcat quatre gols i Mariona Colomer tres. El Martinelia Manlleu ha derrotat ajustadament l’Orkla Bigues i Riells per 4-3 en un partit força ajustat. Maria Díez va fer dos gols, el segon va ser el de la victòria. Un altre partit que es va decidir per la mínima va ser la victòria del cerdanyola Feníe Energía contra l’Igualada Grupo Guzman (5-4). Al descans guanyaven les visitants per 1-2. El Lidergrip Mataró va superar a domicili el Vilanova per 3-5 en un duel de la zona baixa, mentre que el Liceo va derrotar el Voltregà Stern Motor per 2-1, en el doble desplaçament de les osonenques. El Sant Cugat va perdre per 3-1 a la pista de Las Rozas.