Lliga Europea

El Cerdanyola, inferior

2a semifinal. Cau amb el cap ben alt perquè no troba la fórmula ofensiva per intimidar l’equip asturià, que buscarà el seu sisè títol davant de la seva afició

Telecable Gijón 4 Cerdanyola 0

TELECABLE GIJÓN:Hidalgo, Lolo, Piqueiro, Obeso i Roces –equip inicial–; González i Carrera.CERDANYOLA:Surós, Xicota, Figuerola, Gutiérrez i Solé –equip inicial–; Silva Pera, Castro i Batlle.GOLS:1-0 (15’) Piquero. 2-0 (26’) Lolo. 3-0 (37’) Roces. 4-0 (41’) Carrera.FALTES:8 del Gijón i 7 del Cerd.

El Cerdanyola no va tenir pólvora al davant ni prou arguments per aturar el poder ofensiu del Gijón en la segona semifinal. Andrés Colaiani, el tècnic del conjunt vallesà, es va veure obligat a demanar temps mort ben aviat (5’) perquè el Gijón estava arribant amb massa facilitat. Surós, sota els pals, ja havia fet tres intervencions de mèrit. El Cerdanyola va allargar les possessions i va frenar l’ímpetu de les locals. En el 15’, però, Piquero va desviar amb intenció un tret exterior de Rebeca González i va marcar l’1-0. Xicota (20’) va tenir l’ocasió més clara del Cerdanyola, sola davant d’Hidalgo, però va enviar la bola a fora. Sara Lolo va clavar el 2-0 a l’inici del segon temps. La golejadora Sara Roces, al segon pal, en un contraatac, va fer el 3-0 i va deixar el partit coll avall per al Gijón. El 4-0 de Carrera va posar el punt final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)