Copa

El Finques Prats Lleida i el Reus Virginias jugaran la segona semifinal

Els amfitrions derroten per 4-3 el Parlem Calafell en un partit molt disputat

El Finques Prats Lleida i el Reus Deportiu Virginias jugaran la segona semifinal de la copa masculina. Els roig-i-negres s’ha classificat en l’eliminar el Liceo, l’actual campió, en la pròrroga (1-4), mentre que els lleidatans, el conjunt amfitrió, han patit per derrotar el parlem Calafell per 4-3 en un partit que guanyaven per 3-0 i que han vist com l’hi empataven.

Els lleidatans han sortit molt centrats i abans del minut deu ja s’han avançat amb un 2-0 amb gols de Di Benedetto i Vives. Els amfitrions de la copa han dominat la primera meitat i han pogut ampliar l’avantatge amb un penal a poc del descans que han desaprofitat. En els primers minuts de la represa Vives ha fet el 3-0, però a partir d’aquí el Calafell s’ha transformat. En tres minuts Xaus ha marcat tres gols i ha empatat el partit (3-3). El Lleida s’ha refet, i després de desaprofitar una falta directe, Vives ha marcat el 4-3 de penal a cinc minuts del final. Els Calafell ho ha intentat, ha tingut alguna ocasió i ha atacat de cinc en el darrer minuts, però ha quedat eliminat.

Els roig-i-negres han fet un gran partit en defensa, amb el porter Ballart molt inspirat, i han aprofitat molt bé les seves ocasions.

El partit s’ha iniciat amb una falta directe pels gallecs després d’una targeta blava a Compagno en el minut tres, però Ballart ha aturat el llançament d’Adroher. La primera meitat ha sigut anivellada amb els dos equips, que es coneixen molt i es tenen respecte, creant poques ocasions clares de perill i s’ha arribat al descans sense gols. Els gallecs han fet la seva desena falta i Julià ha marcat de falta directe (0-1). El Liceo ha disposat de la seva per les deu faltes del Reus set minuts després i Adroher ha empatat. Amb aquest resultat s’ha arribat al final del partit i en el primer minut de la pròrroga Compagno ha tornat a avançar als roig-i-negres (1-2). El Liceo ho ha intentat, però un gol de falta directe de Julià i un altre d’Aragonès han sentenciat amb l’1-4.