OK Lliga

El Girona i el Palafrugell es juguen continuar en l’OK Lliga

Hoquei sobre patins. S’enfronten en el ‘play-out’ al millor de tres partits

El Garatge Plana Girona i el Corredor Mató Palafrugell s’enfronten al millor de tres partits per l’última plaça de permanència en l’OK Lliga. Els dos equips gironins disputen el primer partit del play-out demà (12 h) i el Girona comença jugant a casa i té el factor pista al seu favor. El segon partit es jugarà a Palafrugell, mentre que si fos necessari el tercer i definitiu tornaria a ser al pavelló del conjunt gironí.

En la fase regular de l’OK Lliga, el Palafrugell va guanyar a Girona (2-3) i els gironins van empatar (4-4) a la pista empordanesa. En la classificació el Girona va ser 11è i el Palafrugell, 12è, separats per dos punts (23 a 21). Van encaixar les mateixes derrotes (17) i la diferència va ser que el Girona va guanyar set partits i en va empatar dos, i el Palafrugell sis i tres.

També s’inicien els quarts de final pel títol, que enfronten: Barça-Caldes, Liceo-Alcoi, Noia-Calafell i Reus-Lleida, i el play-off pel novè i desè lloc entre l’Igualada i el Voltregà.

Primer partit
Demà
Girona - Palafrugell 12 h
Segon partit
Dissabte 21
Palafrugell - Girona per determinar
Tercer partit
Dissabte 28 (si és necessari)
Girona - Palafrugell per determinar
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)