OK Lliga

El Lleida sorprèn el Reus (3-5) i es posa el factor pista a favor en el ‘play-off’

El Noia, el Liceo i el Barça inicien el quarts de final de la lliga guanyant a casa

El Finques Prats Lleida ha sorprès el Reus Deportiu Vicginias a domicili i al guanyar per 3-5 ha posat el factor pista al seu favor en el play-off de quarts de final de l’OK Lliga. Els lleidatans han marcat en el primer minut i en el tretze ja guanyaven per 0-3. En la segona meitat han ampliat el marcador (1-5) i en els darrers quatre minuts el Reus ha reaccionat i ha tornat a entrar en el partit, però ha acabat perdent per 3-5. Pel Reus han marcat Compagno de falta directa, julià i Salvat, i pel Lleida Vives ha fet dos gols, Di Benedetto, Cañellas i Badia un cada un.

El Barça, el Noia Freixenet i el Deportivo Liceo han iniciat els quarts de final guanyant a casa. Els blaugrana han superat per 7-3 el Recam Làser Caldes al migdia, el Liceo ha derrotat per 6-3 l’Alcoi i el Noia acaba de derrotar per 4-3 el Parlem Calafell.

L’enfrontament entre el Noia i el Calafell ha estat molt ajustat i s’ha arribat al descans amb un 1-1. En la segona meitat els locals s’han avançat i uns segons després els visitants han empatat (2-2). El Noia s’ha distanciat de dos gols, però el Calafell ha reduït de penal a un minut del final i hi ha hagut emoció fins al darrer segon. Pel Noia han marcat Costa de penal; Salvadó, Esteller i Pujadas, i pel Calafell Ferrer, Miras i Escala de falta directe.

El Liceo ha derrotat l’Alcoi per 6-3 en un partit que ha dominat des de l’inici amb un 3-0 a l’inici de la segona meitat.

El Barça ha superat el Recam Làser Caldes per 7-3 en el primer partit dels quarts de final del play-off pel títol i s’avança en l’eliminatòria. Els blaugrana han iniciat el partit molt concentrat i s’han avançat amb un 2-0 en els primers set minuts. S’ha arribat al descans amb un 3-1 després que cada equip hagi marcat un gol en els darrers segons. En l’inici de la segona meitat els blaugrana s’han distanciat definitivament. Pascual ha marcat tres gols pel Barça, Rodrigues dos, i Bargalló i Nunes un. Rodríguez ha fet dos gols pel Caldes i Blaqué l’altre. El Caldes ha fet el passadís d’honor al Barça com a campió de la copa. Els blaugrana han oferit el trofeu a l’afició.