OK Lliga

El Vila-sana i el Telecable s’imposen en els duels entre els quatre primers

El Voltregà i el Sant Cugat s’asseguren la permanència a l’OK Lliga

Els dos duels entre els quatre primers classificats de l’OK Lliga femenina han deixat al Vila-sana i el Telecable Gijón amb més avantatge al capdamunt de la taula, quan falten dues jornades pel final de la fase regular. Estan empatat a punts, i ara el Generali Palau, tercer està a quatre punts i el Martineli Manlleu, quart, a cinc.

El Vila-sana ha fet el passadís d’honor al Palau pel seu títol europeu, però després l’ha derrotat per 0-2. Un gol en el primer minut de joc i el segon abans del descans els ha permès derrotat un Palau que ha dominat més però no ha pogut superar al seu rival. El conjunt lleidatà manté el lideratge amb el mateixos punts que el Telecable. El conjunt asturià ha derrotat per 2-0 el Manlleu en un altre partit anivellat que s’ha decidit en la segona meitat.

En la zona baixa de la taula el Voltregà Stern Motor i el Sant Cugat s’han assegurat la seva permanència a l’OK Lliga a falta de dues jornades amb les seves victòries. Les osonenques han derrotat per un ajustat 2-1 el Lidergip Mataró i les vallesanes s’han imposat a la pista del Vilanova per 2-4. El Cerdanyola Feníe Energía ha remuntat davant l’Orkla Bigues i Riells i ha guanyat per 6-3 un partit que perdia per 2-3 a quinze minuts del final. L’Igualada Femení Grupo Guzman s’ha imposat a la pista de Las Rozas per 1-3, i el Garatge Plana Girona ha perdut a la pista del Liceo per 8-2.