Més hoquei

El Vitaldent SAB Tucans perd la final del ‘play-off’ de lliga elit d’hoquei en línia

Només ha cedit en els penals del tercer partit contra el Munia Panteras de Valladolid

El Vitaldent SAB Tucans de Barcelona ha perdut la final del play-off de la lliga elit femenina contra el Munia Panteras de Valladolid. El Tucans només ha cedit en els penals del tercer i definitiu partit. En el primer van perdre a casa (1-2), però dissabte van anivellar la final al guanyar en els penals el segon partit a la pista del Valladolid (2-2) i van forçar el tercer i definitiu que s’ha jugat avui.

En dues ocasions el conjunt barceloní s’ha avançat en el marcador, però el Valladolid ha donat la volta al partit i s’ha avançat a set minuts del final (3-2). El Tucans ha empatat a falta de deu segons i s’ha arribat a la pròrroga on no hi han hagut gols. En els penals el Valladolid s’ha imposat per 2-1.