OK Lliga

El Barça venç un gran Caldes (4-5) i és el primer semifinalista de l’OK Lliga

El Barça ha guanyat a la pista d’un combatiu Recam Làser Caldes i s’ha convertit en el primer semifinalista de l’OK Lliga.El partit semblava plàcid per als blaugrana, que s’han avançat per 0-3 amb gols de Bargalló, Hélder Nunes i Panadero en 15 minuts. El conjunt d’Eduard Candami, però, ha reaccionat amb virulència i ha empatat abans de la mitja part amb gols de Rosa (2) –el segon de penal– i Ricart. A 2:12 del descans, Bargalló, de falta directa, ha situat de nou per davant dels d’Edu Castro (3-4). I el Caldes s’hi ha regirat de nou en el segon temps amb el tercer gol de l’inspirat Rosa (4-4). La resposta immediata d’Alabart només 27 segons després ha estat clau (4-5). El Barça jugarà les semifinals contra el vencedor de l’eliminatòria entre el Reus Virginias i el Finques Prats Lleida, que es resoldrà en el tercer partit.

Checco Compagno ha estat l’heroi del Reus a la pista lleidatana. Un gol seu en el darrer segon de la pròrroga ha atorgat el triomf el seu equip (1-2) i ha forçat el tercer partit, que es jugarà al Baix Camp dimarts vinent (21 h). L’equip de Jordi Garcia, per tant, recupera el factor pista que havia perdut dissabte passat. Compagno també ha fet el primer gol del partit (0-1) i Sergi Folguera ha empatat pels locals (1-1).

També ha forçat el tercer duel el Parlem Calafell, que ha superat el Noia Freixenet per 5-4 amb un trio de gols de Martí Casas i un doblet de Sergio Miras. Per part visitant, han marcat Eloi Mitjans de falta directa, Xavi Costa i Aleix Joseph (2), que fa ha fet el 5-4 a 13 segons del so de la botzina. El Calafell dominava per 5-1 a l’inici del segon temps. Dimarts, la tercera i definitiva entrega a Sant Sadurní (21 h).

L’altre equip que ha segellat el passi és el Liceo (0-3), que ha vençut l’Alcoi amb un gol d’Àlex Rodríguez en el primer temps i de Marc Grau i Jordi Burgaya en el darrer minut quan els locals feien atac de cinc. Ha estat el darer partit del vendrellenc Pere Cañellas, que es retira. Ha rebut una placa al’inici del partit i l’homenatge dels companys, que al final del duel han lluït una samarreta no s’hi podia llegir: Gràcies Pere.

En el play-off per al novè i el desè llocs, el Voltregà Stern motor ha derrotat l’Igualada Rigat per 5-3 i tanca el campionat novè.