OK Lliga

El Barça, semifinalista

Hoquei sobre patins. El Reus, amb un gol en el darrer segon, i el Calafell, contra el Noia, forcen el tercer duel dels quarts de final de l’OK Lliga

El Barça va guanyar ahir a la pista d’un combatiu Recam Làser Caldes i es va convertir en el primer semifinalista cronològic de l’OK Lliga. Una hora i mitja més tard, el Liceo també va segellar el passi a Alcoi (0-3). Tots dos esperen rival i el sabran dimarts. El partit semblava plàcid per als blaugrana, que es van avançar per 0-3 amb gols de Bargalló, Hélder Nunes i Panadero en només quinze minuts. El conjunt d’Eduard Candami, però, va reaccionar amb virulència i va empatar abans de la mitja part amb gols de Rosa (2) –el segon, de penal– i Ricart. A 2:12 del descans, Bargalló va situar de nou al davant els d’Edu Castro en una falta directa (3-4). I el Caldes s’hi va regirar de nou en el segon temps amb el tercer gol de l’inspirat Rosa (4-4), que ja fa setmanes que va anunciar que deixaria de jugar a l’OK Lliga i que ha tingut un comiat agre per la derrota i dolç per haver fet tres gols als blaugrana en el seu darrer partit a l’elit. La resposta immediata d’Alabart només 27 segons després va ser clau (4-5). El Barça jugarà les semifinals contra el Reus Virginias o el Finques Prats Lleida. Checco Compagno va ser l’heroi de l’equip del Baix Camp a la pista lleidatana, amb un gol en el darrer segon de la pròrroga (1-2) L’equip de Jordi Garcia, per tant, recupera el factor pista. Compagno també va fer el 0-1. Sergi Folguera va empatar. També va forçar el tercer duel el Parlem Calafell, que va superar el Noia Freixenet (5-4) amb un trio de gols de Martí Casas –un de directa– i un doblet de Sergio Miras. Per part visitant, van marcar Eloi Mitjans, de falta directa, Xavi Costa i Aleix Joseph (2), que va fer el 5-4 a 13 segons del so de la botzina. El Calafell dominava per 5-1 en el segon temps.

El Liceo també passa

El Liceo va tenir una feinada a Alcoi (0-3) amb un gol d’Àlex Rodríguez en el primer temps i de Marc Grau i Jordi Burgaya en el darrer minut quan els locals feien atac de cinc. El vendrellenc Pere Cañellas (Alcoi) va ser homenatjat en el darrer partit de la seva carrera.

‘Play-off’ semifinal
Barça - Reus o Lleida Deportivo Liceo - Noia o Calafell *Al millor de cinc partits els dies 27 i 29 de maig, i 3, 5 i 7 de juny