OK Lliga

El Reus derrota el Barça i posa el factor pista al seu favor en la semifinal de lliga

Els roig-i-negres assalten el Palau Blaugrana i guanyen per 3-5 en un gran partit

El Reus Deportiu Virginias ha assaltat al Barça en el Palau Blaugrana i amb la seva victòria per 3-5 ha posat el factor pista al seu favor en el primer partit del play-off de la semifinal de l’OK Lliga, al millor de cinc enfrontaments. Els roig-i-negres han fet un gran partit, amb molt d’encert en atac, una bona defensa i un extraordinari Zapater sota els pals. El segon partit es tornarà a disputar en el Palau Blaugrana aquest dilluns (21.05 h).

La primera meitat ha estat molt disputada i amb alternatives. El Barça s’ha avançat en el minut set, però tot just treure de centre el Reus ha empatat i un minut després s’ha situat amb un 1-2. Els blaugrana han reaccionat i han donat la volta al partit (3-2) amb dos gols en dos minuts. Els reusencs s’han tornat a posar per davant i han arribat al descans amb un 3-4. En els primers minuts de la segona meitat el Reus ha situat el 3-5 en el marcador i malgrat els intents del Barça, ha pogut mantenir l’avantatge i s’ha emportat la victòria. Pel Barça han marcat Rodrigues, Llorca i Nunes, de penal. Pel Reus han marcat dos gols Gelmà i Julià, un de penal, i Compagno.